dinsdag 23 augustus 2016

letterlijk en figuurlijk bloed veel zweet en bijna tranen

waarom toch............wil men naaien in deze warmte??????????????,
ik heb wel ene fantastische notenlaar die immens veel schaduw heeft wat ideaal is bij deze temperaturen want zo in de zon zitten dat is niets voor mij dan ben ik enkel ziek en zo rood als een pijnlijke kreeft...na een paar keer u grenzen verleggen leer je dat wel :))
vorige week gingen the boys mee naar de stoffenkamer...........miro heeft er een fantastische tijd gehad, hij mocht helpen alles terugzetten en meten met die ongelooflijke meetlat :))
hij zei aan de mevrouw ik wou dat ik u job had en doe jij deze job graag .................moehahah hij voelde zich direct thuis(het was trouwens een toffe vervangster die ook ene "juf" was na augustus)
othon koos direct voor deze cactusstof :))
den designer ontsnapt me ....ik heb er ook de vos-stof van....t is een leuk stofke maar dat is gelijk zo andere tricot....mijn boordstof is eigenlijk wat te dik voor deze dunnere tricot maar goed ...........
vanmiddag werd het zwembad uitgehaald en de naaimachine...............brrrrrrrrrrrrrrrrrr een mindere combinatie
ik heb the leather sweater al zo dikwijls gemaakt maar nu  ging het mis....echt mis
voor- en achterkant werden verwisseld en net nu ik een zakje naaide op mijn voorkant dat de achterkant bleek te zijn..........en het losmaken ene hel was in dat dunnere tricotje (lees 40 minuten halsband en zakje losmaken)
ik had op slag een hekel aan het truitje  :))
het geroep bij het zwembad was dan nog irritanter :)) en het geduld ........nu ja.. dat kan u al raden
gelukkig geen gaatjes in de stof want daar vreesde ik voor ....
othon is er alvast heel blij mee maar ik zal het niet snel vergeten............en mss is 30 graden toch iets te warm om gefocust bezig te zijn :))



even een breakdancemove :))

7 opmerkingen:

 1. Pluim voor doorzettingsvermogen!Ik denk dat ik het - zeker bij deze temperaturen - al lang in een hoekje zou gegooid hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aiaiai, gelukkig is het helemaal goedgekomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd is het geworden nu hopelijk geen hekel neer aan het shirtje.. ik lees dit nu op mijn telefoon maar ga je blog zeker volgen zodra ik opende laptop zit wat een leuke dingen staan er op zeg..

  Gr femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerd is het geworden nu hopelijk geen hekel neer aan het shirtje.. ik lees dit nu op mijn telefoon maar ga je blog zeker volgen zodra ik opende laptop zit wat een leuke dingen staan er op zeg..

  Gr femke

  BeantwoordenVerwijderen