zondag 2 februari 2014

smullen maar

het weekend dient hier om de kookschade van tijdens de week wat in te halen
een ovenschoteltje of zo daar maak ik dan even wat tijd voor

deze tomatentaart is heerlijk:
wie zin heeft om het zelf eens te proberen

*nodig:
vrij veel kersttomaten
ajuinen en of sjalotjes
balsamico
look
bladerdeeg
wat kruiden a l'italienne
parma of andere gedroogde ham


hoe?
je legt de bladerdeeg in je taartvorm en steekt die een 10 tal minuten in de oven, zodat hij al wat uitdroogt
ondertussen kan je je ajuinen en of sjalotjes aanstoven in olijfolie en op het einde voeg je wat balsamico toe
peper en zout en wat italiaanse kruidenmengeling
je legt de parmaham op de gedroogde bladerdeeg
daarop alle ajuintjes met balsamico
daarop alle tomaatjes
wat bijkruiden en eventueel wat kaasdipper van oil and vinegar
alles samen een 30 tal minuten in de oven en klaar is kees
smullen maar en zo heerlijk vlug klaar!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen