zaterdag 25 januari 2014

ovenschotels " I love it"

ik ben niet zo een fan van brocolli
maar het is natuurlijk een gezonde groente dus komt het hier wel af en toe eens op tafel
weliswaar nooit onder de gewone vorm  maar vaak in een ovenschotel
vorige week liep ik nog eens binnen in oil and vinegar, zeer gevaarlijk maar het moet maar zo lekker niet zijn he en het doet je gerechtje steeds een beetje hogere sferen aan
vandaag werd dan beetje oil and vinegar gekookt :))


wie er ook zin in heeft :

nodig:
*broccoli
*sjalotjes of ajuintjes
*champignons
*gehakt
*tomaten
*look
*mozarella
*peper en zout
*tatziki kruiden van oil en vinegar
*dip mengeling van allerlei kazen uit oil en vinegar

doen:
*broccoli koken in gezouten water
*champignons, gehakt, ajuintjes of sjalotjes bakken in boter(ik deed alles apart), kruiden toevoegen
eerst alle gebakken dingen onderaan in ovenschotel leggen, dan broccoli erop, champignons erop,  de plakjes tomaten, mozarella erop en als laatste de dip kaas van oil and vinegar
alles nog eens overgieten met wat olijfolie
schotel zo een 20 minuten in de oven
je kan er ook plakjes aardappelen bij koken en dan mee in de schotel maar nu ga ik het met citroenpasta maken mmmmmmmm
voila, het kookwekkertje gaat net af
ssssssssssmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkeliiijjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkk



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen